Месечни промоции на doTERRA – Юли 2020


100-100-100 PV – ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ – УДЪЛЖАВАНЕ



Лятна промоция за регистрация 100-100-100 PV улеснява присъединяването Ви към doTERRA и воденето на уелнес начин на живот, който да е по Вашите изисквания. Следвайте простите стъпки по-долу, за да се регистрирате и получете продуктите, които желаете – и спечелете безплатни точки.

Как да спечелите:
1. Регистрирайте се с поръчка при регистрация от 100 PV през юли.
2. Регистрирайте се в програмата за лоялност (LRP) и направете поръчка за лоялност за 100 PV през август.
3. След като изпълните стъпки 1 и 2 се наслаждавайте на 100 точки за безплатни продукти през септември!

За да се класира за промоцията, регистрираното лице трябва да се запише с поръчка от 100 PV през юли, както и да се регистрира по програмата за лоялност и да направи поръчка от 100 PV през август, за да се класира за получаването на точки през септември.

Niaouli_15ml_Style_600x900.jpg

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – НИАУЛИ (15 ML) – ОФЕРТА ЗА ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ

Ниаули е голямо вечнозелено дърво, произхождащо от Австралия. Като родственик на чаеното дърво, ниаули притежава по-сладък и същевременно дървесен аромат. Поради съдържащия се в него евкалиптол и съединения на монотерпени, то е стимулиращо етерично масло. Широко използвано в различни козметични продукти, като лосиони, кремове и сапуни. То подпомага за поддържането на здрава и чиста кожа. Също така, може да помогне за облекчението на определени зони, когато се използва в масажи.
Получете БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца при минимална LRP поръчка от 125 PV в периода 1 – 15 юли 2020 г.

TerraShield_900x600.jpg

10% ОТСТЪПКА ОТ СМЕС TERRASHIELD СПРЕЙ (30 ML)

Когато става въпрос за защита на открито, никоя не е по-добра от тази на природата! Натураленият репалент за открито – Terrashield съдържа етерични и други растителни масла, за които е известно, че защитават от  раздразненията по естествен и безопасен начин. TerraShield е чудесно решение, което може да се използва от всеки член на семейството, независимо дали е на открито или у дома. При употребата на Terrashield, той действа като репалент против всякакъв вид насекоми и ги държи далеч от вас.

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката от 10% не важи при заявки за използване на точки.