Месечни промоции на doTERRA за Европа – Май 2020

Promotion 200 PV

Ако желаете да се възползвате от промоциите за месец май 2020г, на Дотера за Европа, не се колебайте да се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

САМО ПРЕЗ МАЙ! Присъединете се към семейството на doTERRA с 200 PV (продуктови точки) и ще получите ПОДАРЪК рол-он бленд SALUBELLE

Всеки нов или вече настоящ клиент / уелнес консултант към Дотера, който направи поръчка на стойност 200 PV (продуктови точки), получава БЕЗПЛАТНО SALUBELLE (чиято редовна цена е 120), независимо дали поръчката е пусната като лоялна или стандартна.
Ако искате да се възползвате от тази промоция, но все още нямате акаунт в doTERRA, присъединете се към екипа на Дотера, като се регистрирате директно от тук или се свържете с нас, за да ви помогнем да изберете своя стартов комплект.
Подробни инструкции за стъпките на регистрация в сайта, може да намерите, като отворите страничката “Регистрация” или натиснете тук.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Balance 5ml.

balance

Направете своята лоялна поръчка (LRP) в периода от 1-ви до 15-ти Май 2020г на стойност поне 125 PV (продуктови точки)  и ще получите БЕЗПЛАТНО етеричния бленд Balance 5мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ МАЙ, закупувайки индивидуално етеричните блендове – doTERRA Align, doTERRA Anchor, doTERRA Arise, които са част от Колекция „Йога“.
(Тази промоция е достъпна само за вече настоящи клиенти, с активни акаунти към Дотера.)

yoga set

НОВИ ПРОДУКТИ!

Вече може да се възползвате от новите продукти на doTERRA, които са достъпни и за Европа:

  • Lemon Eucalyptus (Лимонов евкалипт)
  • Tamer – допълнение към детската колекция на Дотера
  • Сухи дезодоранти (стикове против изпотяване) – с аромат на Citruss Bliss, Balance или Douglass Fir & Greek Orange.

New products