Месечни промоции на doTERRA за Европа – Юни 2020


100_100_100PV_600x900.jpg

100-100-100 PV – ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ

Нашата месечна лятна промоция за регистрация 100-100-100 PV  през месец юни Ви помага да се присъедините към  doTERRA и да започнете здравословен, уелнес начин на живот, според Вашите изисквания.  Ние от “Природа в масла” ще покажем нагледна стъпка по стъпка, как да се регистрирате и получите желаните, от Вас продукти и как да си спечелите безплатни бонус точки.

Как да спечеля:

1. Регистрация с поръчка при записване и бонус от 100 PV през месец юни.
2. Регистрирайте се за лоялната програма (LRP) и направете поръчка през юли.
3. След стъпка 1 и 2, се насладете на 100 безплатни продуктови точки през месец август!

За да се класирате за промоцията,  трябва да се регистрирате с поръчка от 100 PV през юни, както и да се включите в програмата за лоялност и да направите покупка от 100 PV (продуктови точки) през юли, за да се възползвате и получите точки през месец август.

Можете да се регистрирате от ТУК, като следвате инструкциите в нашата страница с РЕГИСТРАЦИЯ. При допълнителна  нужда от помощ можете да ни пишете на страница КОНТАКТИ или се свържете с нас и през в фейсбук групата ПРИРОДА В МАСЛА.

Palmarosa_600x900.jpg

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦ ЮНИ – ПАЛМАРОЗА (5 ML) – ОФЕРТАТА Е ОГРАНИЧЕНА

Палмароза произхожда от югоизточна Азия, е от семейство треви, като Цитронела и Лимонена трева. Етеричното масло има високо съдържание на гераниол, който е сред основните ароматни съставки и в етеричното масло от Роза. Известна със своите подмладяващи кожата свойства и може да добавите няколко капки към Вашия крем. Наред с множеството й  предимства, можете да я използвате в дифузер и да се насладите на нейния свеж, сладък и цветен аромат!
Получете БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца при минимална LRP поръчка от 125 PV в периода 1 – 15 юни 2020 г.

InTune_600x900.jpg

10% ОТСТЪПКА – INTUNE™

В днешно време се нуждаем допълнително от малко помощ, за да управляваме заобикалящата ни среда и да се съсредоточим. InTune е патентован бленд от внимателно подбрани етерични масла, разработени да подкрепят хората, които имат проблеми с вниманието си и изпълнението на ежедневните задачи. За много от Вас, които работите от вкъщи или завръщащите се към обучението, използвайте InTune, за да се съсредоточите и да свършите своите задачи на време.

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката от 10% не важи при заявки за осребряване на точки.